Ministritë

Lista e Ministrive në Shqipëri Ministri

Ilır Meta - Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme.
Majlinda Bregu - Ministre e Integrimit, Zëdhënëse eQeverisë
Lulzim Basha - Ministër i Brendshëm
Arben Imami - Ministër i Mbrojtjes
Ridvan Bode - Ministër i Financave
Dritan Prifti - Ministër i Ekonomisë Tregtisë dhe Energjitikës
Bujar Nishani - Ministër i Drejtësisë
Sokol Olldashi - Ministër i Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit.
Myqerem Tafaj -Ministër i Arsimit dhe Shkencës
Petrit Vasili -Ministër i Shëndetësisë
Spiro Ksera - Ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanceve të Barabarta
Genc Ruli - Ministër i Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit
Ferdinand Xhaferi - Ministër i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve
Fatmir Mediu - Ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave
Genc Pollo - Ministër i Shtetit për Reformat dhe Marrëdhëniet me Kuvendin